Basis leerervaringstraject Geomantie, de weg van het hart

Tot nader bericht staat er geen Basis leerervaringatraject gepland.

Begrijp je al diep van binnen dat alles met alles verbonden is en wil je daar graag meer inzicht in krijgen? Wordt je hart aangeraakt als je je met de natuur verbindt en voel je je aangetrokken tot het leren werken met energetische fenomenen? Wil je jezelf leren kennen door de natuur als spiegel te nemen?  Zoek je verdieping nadat je over de vele verschillende spirituele richtingen hebt gelezen en geleerd? Vind je het prettig om met gelijkgestemden bezig te zijn met het ervaren van en werken met  subtiele energieën. Spreekt het ervarend leren je aan en wil je graag op die manier je inzichten verdiepen en ermee werken?

Leerervaringstraject Geomantie, de weg van het hart

De basis van ons leertraject is de geomantische leer. We passen die in de huidige turbulente tijd toe om te groeien naar zelfinzicht en Bewustzijn. In een workshop of lesdag wordt met het thema van die dag gewerkt door erover te vertellen en ermee te oefenen. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

We zoeken balans tussen ‘werken’ en ontspanning omdat we ervan uitgaan dat het slechts dan mogelijk is om het geleerde diep door te laten dringen.

We beginnen om 10:30 uur met de introductie van het thema. Rond het middaguur nemen we de tijd om samen de lunchen. In de middag gaan we een paar uur het bos in om met het geleerde te oefenen. Rond 16:30 uur sluiten we de dag af.

De groepen zijn klein: maximaal tien deelnemers.

* Het leertraject Geomantie, de weg van het hart

IDe Crowley en Rider-Waite tarotkaarten

De Crowley en Rider-Waite tarotkaarten

REACTIES VAN DEELNEMERS AAN ONZE WORKSHOPS

Na de workshop De weg van het hart

Lieve mensen, het was FIJN om bij jullie te ZIJN, Hartegroet

Hoi Aletta en Peter,

Dank je wel voor de oefening.

Verder was ik al van plan om jullie te mailen om te bedanken voor zaterdag. Ik heb een fijne en rustgevende dag gehad.
Ik vind jullie ongedwongen en aardse manier van werken heel erg prettig! De afgelopen dagen merkte ik dat het me geraakt heeft en dat de workshop nieuwe openingen heeft gebracht!

Een fijne dag en wellicht tot ziens,

 

TERUG NAAR ACTIVITEITEN

 

[button url=”#” style=”green” size=”large”] Bekijk  ons programma [/button] [button url=”#” style=”orange” size=”small”] Workshops op maat [/button]

 

MENU