Programma

Hieronder zie je het programma van de komende tijd. Wil je al onze activiteiten zien kijk dan in de menubalk onder ‘activiteiten’.

Heb je interesse in de natuur om je heen en voel je diep van binnen dat er meer is dan wat je alleen met je ogen en oren ziet en hoort? Heb je de wens om je te verdiepen in alles wat de natuur je op subtiel energetisch gebied kan leren? Heb je de behoefte om inzicht te krijgen in de samenhang tussen jezelf en alles om je heen? Sta je open voor een intuïtieve manier van leren waarin ervarend leren centraal staat en het opnemen van kennis slechts zijdelings belangrijk is? Zoek je een goede basis om op den duur te werken met de geomantische inzichten?

Op esoterische beurzen is altijd wel minimaal een tarotlezer of -leester aanwezig die op basis van de kaarten zeer rake en toepasselijke uitspraken doet. Komt dit omdat de uitspraken zo algemeen zijn dat ze op iedereen van toepassing zijn, of leest hij/zij jouw leven in de kaarten?

In dit gebied is de zodiak op de aarde geprojecteerd. In het in 1813 gecreëerde park heeft de landschapsarchitectuur, met gebruik van het kosmisch aarderaster, de sterrenbeelden op aarde bekrachtigd. Dit werkt door in een groot deel van het gebied.

De Vogezen is een bergrug in het noordoosten van Frankrijk aan de rand van de Elzas. Het gebied heeft een levendige natuur met gebieden en plekken met vele subtiele energieën met verschillende kwaliteiten. Vanuit Nederland is het het dichtst bijzijnde berggebied

In de duinen bij Groet, Noord-Holland, nemen we je mee naar verschillende bijzondere energetische fenomenen die een diepe indruk op je kunnen nalaten.

De Tankenberg heeft van oudsher een magische klank. De verbinding met de Germaanse godin Tanfana (Hanneke Tanneke Toverheks), de bronnen en sprengen en ook de oeroude zwerfkeien, die her en der in het gebied zijn neergelegd,

In dit Lichte bosgebied zijn vele voedende structuren fenomenen te ervaren. De ervaringswandeling brengt ons naar plekken waar Etherische energie uit de kosmos vermengd is met energetische kwaliteiten uit de aarde.

De Holterberg is een gebied waar vele legenden de ronde doen over magische gebeurtenissen die daar ooit hebben plaatsgevonden. Het is daarom niet verwonderlijk dat het gebied rijk is aan verschillende plekken met

Terug naar boven

MENU