Overdinkel

Adres
Spinnersweg 120
OverdinkelNederland


De verbinding met engelen ligt in jezelf. Het is de verbinding van het hart. Dat staat belangeloos in verbinding met jezelf, de omgeving en alles wat er is, het Geheel.

Een mens en zijn omgeving zijn altijd spiegels van elkaar. Een blokkade of breuk in de een, zit ook in de ander. Die kan geheeld worden. Het helingsproces vindt in beide plaats, in jezelf en in de omgeving, beide zijn één. Het een heelt het ander; waar begint het?

Engelen kunnen je hierbij helpen. Zij kunnen je tot steun zijn om je spiegel te doorzien en de eenheid weer te herstellen. Dit is jouw verbinding met het Geheel.

Je bent ook de spiegel van de engelen. Zij hebben verbinding met jou en jij maakt deel van hen uit.

Engelen zijn de schakel tussen het goddelijke en de mens. Ontdek de engel in jezelf. Ga ermee aan de slag. Leef verbonden; heel jezelf en je omgeving. Laat je inspireren; daarmee bekrachtig je jouw verbinding met  de engelen.

workshop 1 ‘Engelen, kosmische intelligenties’

Engelen zijn overal om ons heen en je kunt contact met ze maken; het enige wat daarvoor nodig is, is erkennen dat ze er zijn; er ook voor jou zijn. Geef ze aandacht en neem de ruimte. Leer werken met de verbinding via engelen; hoe maak je de verbinding en hoe verbreek je hem.

Upcoming Events

  • No events in this location
  • MENU