Geomantisch advies

Heb je een bouwlocatie op het oog en wil je weten of de locatie wel bij je past en of de energie daar voor jou voedend is? Of wil je datzelfde weten van een huis dat je wilt kopen? Of ben je bezig jezelf beter te leren kennen en zou je meer inzicht willen hebben in de onderliggende patronen? Ben je hooggevoelig en heb je behoefte aan ruggespraak in het acceptatieproces?

Wij geven geomantisch advies aan particulieren, bedrijven en overheid over:

– energetisch en subtiel energetisch onderzoek van huizen, gebouwen, tuinen en terreinen;

– heling van verstoorde plaatsen;

– advies over gezondheidspreventie en/of -kruidenbehandeling;

– bewustzijnsontwikkeling.

Bij geomantisch advies zijn de inzichten van de geomantische leer de leidraad om jouw vragen te beantwoorden. In de geomantie wordt gekeken naar de fysieke, waarneembare werkelijkheid en de energetisch, niet zichtbare wereld. Uniek aan deze vorm van advies door Peter Meijerink is dat hij zich afstemt op jou en je vraag, waardoor hij diepere niveaus van de vraagstelling kan bereiken en door kan geven. Het betekent dat de vraagsteller/ster zich dient open te stellen in het gesprek zodat in samenwerking het beste advies tot stand kan komen.

Soms is het noodzakelijk dat we langs komen, maar een telefonisch advies is bij bepaalde vragen ook mogelijk.

sessies

Bij vragen over persoonlijke ontwikkeling kan het zijn dat er meer keren nodig zijn om je te ondersteunen op jouw weg.  In samenspraak met je wordt gekeken naar de mogelijkheden in het traject. Bij sessies worden wisselende invalshoeken gebruikt, zoals het gesprek, oefeningen of visualisaties om steeds meer inzicht te krijgen in jezelf.

voor informatie en afspraak, neem je contact op met:

Peter Meijerink

E-mail: info@geomantie.nl

Telefoon: 053-5384088

 

Terug naar activiteiten

 

MENU