Datum / Tijd
22 juni 2013 - 10:30 - 16:30


workshop 3 ‘Engelen en de kracht van het woord en gedachten’

Engelen zijn bewustzijnsvormen die bestaan uit energie, zij werken niet met woorden en gedachten. Zij hebben verbinding. Via hun energie kun je Bewust worden van de kracht van jouw woorden en gedachten kun je de verbinding met jezelf en de omgeving herstellen.

De basis voor deel I en II

De verbinding met engelen ligt in jezelf. Het is de verbinding van het hart. Dat staat belangeloos in verbinding met jezelf, de omgeving en alles wat er is, het Geheel.

Een mens en zijn omgeving zijn altijd spiegels van elkaar. Een blokkade of breuk in de een, zit ook in de ander. Die kan geheeld worden. Het helingsproces vindt in beide plaats, in jezelf en in de omgeving, beide zijn één. Het een heelt het ander; waar begint het?

Engelen kunnen je hierbij helpen. Zij kunnen je tot steun zijn om je spiegel te doorzien en de eenheid weer te herstellen. Dit is jouw verbinding met het Geheel.

Je bent ook de spiegel van de engelen. Zij hebben verbinding met jou en jij maakt deel van hen uit.

Engelen zijn de schakel tussen het goddelijke en de mens. Ontdek de engel in jezelf. Ga ermee aan de slag. Leef verbonden; heel jezelf en je omgeving. Laat je inspireren; daarmee bekrachtig je jouw verbinding met  de engelen.

Deel I bestaat uit drie workshops:

1. Engelen, kosmische intelligenties

2. Engelen en bescherming

3. Engelen en de kracht van woord en gedachten

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

MENU