Datum / Tijd
08 juni 2013 - 10:30 - 16:30


workshop 2  ‘Engelen en bescherming’

Een overmaat aan energieën kan je energiesysteem beschadigen. Vraag de engelen om ondersteuning bij de maatregelen die je neemt om jezelf te beschermen en toch je openheid te behouden.

De basis voor deel I en II:

De verbinding met engelen ligt in jezelf. Het is de verbinding van het hart. Dat staat belangeloos in verbinding met jezelf, de omgeving en alles wat er is, het Geheel.

Een mens en zijn omgeving zijn altijd spiegels van elkaar. Een blokkade of breuk in de een, zit ook in de ander. Die kan geheeld worden. Het helingsproces vindt in beide plaats, in jezelf en in de omgeving, beide zijn één. Het een heelt het ander; waar begint het?

Engelen kunnen je hierbij helpen. Zij kunnen je tot steun zijn om je spiegel te doorzien en de eenheid weer te herstellen. Dit is jouw verbinding met het Geheel.

Je bent ook de spiegel van de engelen. Zij hebben verbinding met jou en jij maakt deel van hen uit.

Engelen zijn de schakel tussen het goddelijke en de mens. Ontdek de engel in jezelf. Ga ermee aan de slag. Leef verbonden; heel jezelf en je omgeving. Laat je inspireren; daarmee bekrachtig je jouw verbinding met  de engelen

Deel I bestaat uit drie workshops:

1.  Engelen, kosmische intelligenties

2. Engelen en bescherming

3. Engelen en de kracht van woord en gedachten

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

MENU