Datum / Tijd
09 maart 2019 - 13:00 - 16:00


Het gebruik van edelstenen

In de introductie ‘het gebruik van (half-)edelstenen’ maak je kennis met de boeiende wereld van mineralen die door hun samenstelling, kleur en vorm niet alleen geliefd zijn als sieraad maar jouw ook kunnen ondersteunen in je fysieke, emotionele en psychische gezondheid.

Tijdens de middag zullen we op allerlei manieren werken/oefenen/spelen met de stenen, zodat je zelf kunt ondervinden welke methode het beste bij je past.

Bergkristal

Het gebruik van stenen is zo oud als de mensheid. Bij opgravingen van oeroude locaties worden stenen gevonden die duidelijke tekenen van bewerking laten zien. Het is bekend dat in de hoogontwikkelde culturen van bijvoorbeeld de oude Egyptenaren en Inka’s (half-)edelstenen voor genezing, maar ook bij het uitoefenen van macht werden gebruikt. Veel van die kennis is in de loop van de geschiedenis verloren gegaan.

Tegenwoordig komt er echter weer meer belangstelling voor het gebruik van (half-)edelstenen. Wij zijn vooral geïnteresseerd in wat je er zelf mee kunt. Dat is dan ook de leidraad voor de workshop/introductie.

Meld je aan

De introductie bestaat uit de twee workshops ‘Het gebruik van edelstenen’ en ‘Het gebruik van kaarten’

De prijs voor de beide workshops samen is € 40,-

Aanmelden telefonisch 053-5360959 of per e-mail info@geomantie.nl

MENU