Ervaringswandelingen

Tot nader bericht staan er geen ervaringswandelingen gepland.

In binnen- en buitenland hebben we gebieden met bijzondere energetische kwaliteiten in kaart gebracht. Het zijn altijd gebieden met veel Etherisch Licht waardoor het gemakkelijk is je open te stellen voor alles wat je in die omgeving ontmoet.

Vóór de wandeling verzamelen we ons om 10:30 uur op een plek die gemakkelijk te vinden is om daarna met zijn allen naar het startpunt van de wandeling te gaan. We brengen je naar bijzondere energetische plekken en je wordt in de gelegenheid gesteld die te subtiel te ervaren. Hierdoor leer je te vertrouwen op de zachte stem van je hart.

Iedere wandeling is weer anders. Niet alleen omdat ieder gebied andere kwaliteiten heeft, maar ook omdat we ons afstemmen op de deelnemers in de groep. Dus als je voor een tweede of derde keer meegaat met een wandeling in een gebied waar je al een keer bent geweest zul je ervaren dat die wandeling weer nieuw en uniek is. Onze wandelingen gaan dan ook niet zozeer om wat je in het gebied kunt zien, maar om wat je daar kunt ervaren. Het sleutelwoord is aandacht en aandachtig bezig zijn. Het gaat er op een wandeldag niet om veel kilometers te maken -we lopen ongeveer drie kilometer per dag-, maar om uit je hoofd in je hart te komen door je af te stemmen op de natuur.

Halverwege de wandeling zoeken we een prettige plek op om te lunchen. Er wordt voor thee en koffie en voor de basisbenodigdheden voor een picknick gezorgd. We vragen de deelnemers iets mee te nemen dat gedeeld kan worden.

Er zijn vele verschillende energetische fenomenen op aarde, in de omgeving en de kosmos waar contact mee gemaakt kan worden. Er is ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen.

Om 16:30 of soms wat later, komen we weer terug bij het startpunt en sluiten we de wandeling af.

We hebben onderstaande gebieden uitgekozen voor onze eendaagse ervaringswandelingen.

de eerste zes gebieden zijn open voor aanmeldingen:

NOORDOOST TWENTE, langs Twentse natuurheiligdommen Overijssel

AMERONGSE BERG, het land van aarde-energieën Utrecht

GROET, subtiele energieën in de duinen Noord-Holland

TANKENBERG, de schoonheid van de subtiele werkelijkheid Overijssel

LEMELERBERG, waar de kosmos de aarde raakt Overijssel

MISPELEINDSCHE HEIDE, natuurwezens in de kempen Noord-Brabant

HOLTERBERG, moeder aarde, de vrouwelijke pool Overijssel

in het volgende gebied kun je met een eigen groep op afspraak met ons gaan wandelen:

DE OVERASSELTSE EN HARTERTSE VENNEN, gebied van Licht, Gelderland

 

reacties van deelnemers na een ervaringswandeling

goede avond Peter en Aletta,

jullie ook hartelijk bedankt voor de heerlijke dag op de magische Holterberg, wat hebben we genoten en ook gelachen met elkaar, ik denk er met plezier aan terug.

Jammer dat ik er van tevoren geen rekening mee heb gehouden dat de tocht wat uit kon lopen, vandaar dat ik helaas niet bij de afsluiting was, een volgende keer zal ik hier zeker wel rekening mee houden.

 

Hartelijke groet aan jullie beiden,

Hallo Peter en Aletta,

Hartelijk dank voor het toesturen van deze oefening. Ik ga er zeker mee werken.

De dag heeft mij heel goed gedaan. De (over)spanning in mij was na die zaterdag grotendeels verdwenen, waardoor ik nieuwe keuzes kon maken. Over het algemeen is er meer rust in mijn hoofd.

 

Hartelijke groet,

Dag Aletta en Peter,

ik heb nog steeds warme benen, vooral mijn rechter, en mooie lichte beelden van de dag.

Hartelijke groet,

Hallo Aletta en Peter,

Nogmaals dank voor de heerlijke, ontspannende en bijzondere wandeling zaterdag op De Takenberg. Ik heb sinds de wandeling het gevoel dat ik echt stukken beter in mijn vel steek.

Alsof er belemmeringen weg zijn; ik ben opgewekter, ik voel me stukken “lichter”.
Ik kan nu makkelijker bij mijn haatgevoel blijven.
Het lijkt wel of mijn hart “groter” is geworden. Tenminste zo voelt het.
Ha ha, Een grotere “borstkas”.

En… ik zich en neurie weer bij mijn (dagelijkse) bezigheden.
Bedankt en ik wens jullie en al die andere mensen die deelnemen,
heel veel plezier en mooie aartsverbindingen bij jullie komende wandelingen/activiteiten.

Warme Groet,

Dag Aletta en Peter,

het was een mooie en waardevolle dag, zaterdag.

met warme groet

Hallo Peter en Aletta,

Graag wil ik jullie laten weten dat ik een paar hele fijne zaterdagen heb gehad.
Ik heb wel in de gaten dat ik nog erg veel moet leren en oefenen,
Maar ik heb er wel schik in.
Heel erg bedankt!

Hartelijke groeten

Ik wil jullie nog bedanken voor de leerzame mooie wandeling, die ik met jullie mocht maken in Groet. Er waren moeilijke en mooie momenten. Heel bijzonder ook.

Daarna heb ik een paar weken erg last van mijn gevoelens gehad, ik moest door alle oude stukken heen. Waardoor er veel met me is gebeurd. En ik weer wat sterker ben geworden.

Ik ben dankbaar dat ik via mijn vriendin op jullie pad mocht komen en ik wil graag dat weer meemaken. Ik hoop dat het in mijn ‘gevoel’ mag komen, wat voor mij het beste is.

Nogmaals hartelijk bedankt.

Liefs,

Dag Peter en Aletta

Mijn zus en ik hebben geweldig genoten van de dag met jullie op de Lemelerberg. En Peter je zou wat mij betreft wel elke dag een goede thee voor me mogen samenstellen. Ben voelbaar meer ontspannen en energiek. (als na twee weken vakantie)

Bovendien het was geweldig om Peter zo bezig te zien. Te meer omdat ik je ook op een andere manier heb gezien.

We werken beide met energieën en ‘weten’ wat energieën zoals kunnen doen zowel positief als negatief.

Ik weet van mijn vakanties in Schotland en de natuur daar, die bestaat uit eindeloos verschillende kleuren groen samen met de rust van dat land mij altijd heel veel ontspanning geven (evenals de scandinavische landen). Ik kan je wel zeggen dat de benadering vanuit de natuur, dus jouw werkwijze ook heel passend is bij mij.

Warme herfstgroet,

Hoi Peter en Aletta,

Nog bedankt voor de fijne wandeling gisteren! Ik voel me nu een stuk beter geaard, wat mijn kruidenthee ook al aangaf.
De wandeling leek voor mij te gaan over het ontdoen van zwaarte, zowel in m’n lichaam als in m’n gemoedstoestand (gevoel nergens echt zin in te hebben). Af en toe piepte er een lichte, vrolijke energie door die zware.

Door alles wat er loskwam was ik erg moe. Jammer dat ik daardoor de natuurwezens niet kon waarnemen, volgende keer dan maar… Ik heb afgelopen nacht twaalf uur geslapen, en voel me nu heel goed!

Groetjes,

Ha Peter en Aletta,

Ik wil nog even kwijt dat het dagje met jullie me heel goed heeft gedaan. Vooral de volgende dag was het merkbaar dat er iets veranderd was, ik heb in alle rust en tevredenheid mijn foldertje zitten ontwerpen, een gedichtje gemaakt (zomaar…) en zelfs een naam voor mijn bedrijfje verzonnen. Echt een kado, dat het zo liep, zo stroomde.

Dank jullie voor de veilige en vriendelijke atmosfeer die jullie scheppen, of die er is als jullie er zijn en waarin ik me heel erg op mijn gemak kan voelen.

Liefs,

Lieve mensen,

Bedankt voor de heerlijke dag!

Ik ga die leeuwenkracht maar eens leren kennen.

Ik heb weer eens lekker zitten tekenen en kleuren thuis: de beelden ‘verwoord’.

Als bijlage de tekst van de Loesjekalender voor deze dag. Leuk hé?

LOESJE:

Herfst

zo’n tijd van

laat los wat je lief is

en kijkt of het blijft.

Groet,

Hallo Peter,

ich glaube, ich habe heute die Linie gefunden, die von den Externsteinen bis zu den Pyrmiden führt. Sie läuft entlang einer Steinformation aus Granit und Quarz. Ich habe sie als leicht dunkelrote Energielinie über mir wahrgenommen, als ich aus diesen Felsen lag.

Viele Grüße aus Bayern

we zijn 30 mei getrouwd!!! en in onze witte broodsdagen willen we graag mee met de ervaringswandeling!

Liefs,

Hoi Peter en Aletta,

Vanochtend heb ik het advies van Peter weer uitgevoerd. Tijdens de wandeling adviseerde hij mij namelijk mijn voetchakra’s en kruinchakra open te stellen. En vanochtend was ik weer eens vreselijk misselijk en had ik hoofdpijn. Tot mijn grote geluk zakte de misselijkheid weg en kon ik zowaar wat eten en drinken. Ik ben erg blij met je advies, Peter. Het was namelijk nauwelijks meer te doen; ik was zo vaak misselijk en dan bleef ik maar overgeven, ook als er allang niets meer in mijn maag zat. Horror. Dank je wel voor dit simpel uit te voeren en goed bruikbare advies.

Tot ziens en groetjes,

De keer dat we met jullie gewandeld hebben in Lemelerberg was inspirerend. Dank

Genoten van onze wandeling gisteren (zondag), ondanks de vermoeidheid op het laatst. Er is weer een wereld voor me opengegaan, waar ik graag nog nader mee wil kennismaken en over wil leren. Ik kende wel het werk van mensen als Machelle Wright, Chritian Hummel en Michael Roads, die ieder op hun eigen manier met natuurwezens, deva’s en dergelijke werken en erover geschreven hebben, maar was er eigenlijk nooit toe gekomen om daar zelf mee aan de slag te gaan. Blijkbaar is nu de tijd rijp. Ik ga in het najaar zelf een cursus geven over werken met bomen op de manier die ik geleerd heb ik de afgelopen jaren. Ik vind het mooi dat ook jullie de bossen en de mensen op jullie manier wakker schudden om weer op de oude manier met elkaar samen te gaan leven.

Groetjes,

Ik ben vandaag zeer geïnteresseerd geraakt in wat jullie aanbieden.

Na alles wat ik al gedaan heb op het gebied van zelfontwikkeling en bewustzijn vind ik op dit moment de meeste vervulling in de verbinding met de natuur.

Dat hoeft voor mij niet per se met andere mensen, maar de sfeer in het groepje was heel relaxt en jullie begeleiding zeker helemaal vanuit het hart.

Ik vond het een fijne dag en ik wil graag op de hoogte gehouden worden van jullie activiteiten. dus hierbij mij emailadres.

Hartelijke groet,

Peter en Aletta,

we vonden het heerlijk en inspirerend afgelopen zondag. Het heeft bij ons van alles losgemaakt.

Let it flow.

Groeten en knuffel,

Dag Aletta en Peter,

Hartelijk dank voor de foldertjes. Ik zal zorgen dat ze verspreid worden.

Ik heb nog lang nagenoten van de mooie wandeling en zal er zeker nog een keertje bij zijn.

Hartelijke groet,

TERUG NAAR ACTIVITEITEN

MENU