Deze reis is dit jaar niet gepland. Je kunt hem wel met een eigen groep op afspraak maken.

Zuid-Limburg

BEWUST-ZIJN IN DE LEVENDE NATUUR

Deze vijfdaagse reis gaat naar Zuid-Limburg. We hebben daar fijne, mooie gebieden voor de dagelijkse ervaringswandelingen gevonden. Iedere gebied heeft weer zijn een eigen bijzondere kwaliteit waar het thema van de dag op aansluit:
Het Savelsbos, het gebied tussen hemel en aarde
Het Groote Bosch, de hemel voedt de aarde
Het Vijlener Bosch, het bos met hart
Het bos De Natuur, verbinding tussen geest en materie
Het Platte Bosch, de aantrekkingskracht tussen tegenpolen

Wij kamperen op een kleine centraal gelegen comfortabele boerencamping. Als je echter liever in een huisje of hotel wilt zitten kan dat natuurlijk ook. Zuid-Limburg heeft groot scala aan accommodatie die je kunt huren.

Een Zuid-Limburgs pad

Programma

(de volgorde kan wijzigen)

– Savelsbos, Zuid Limburg

HET GEBIED TUSSEN HEMEL EN AARDE

Het Savelsbos ligt tussen Eijsden en St. Geertruid. Het ligt op een heuvelrug waardoor het niet ontgonnen is voor landbouw of veeteelt. Het is een prachtig gebied waar we vele verschillende subtiel energetische plekken hebben gevonden. Ieder voor zich heeft een eigen kwaliteit waarmee je contact mee kunt maken. In het is een gebied een bonte verzameling aan fenomenen te rvaren.

– Groote Bosch bij Slenaken, Zuid Limburg

DE HEMEL VOEDT DE AARDE

Vlak tegen de Belgische grens, in het heuvellandschap van Zuid Limburg, ligt het Groote Bosch. Het biedt tal van energetische fenomenen, die je kan ervaren en waar je kennis mee kan maken. Laat je verrassen door de rijkdom van de natuur en ontdek jouw manier van ervaren via jouw subtiele zintuigen.

– Vijlener Bosch bij Vaals, Zuid Limburg

HET BOS MET EEN HART

Het hart van het Vijlenerbosch is een kosmisch uitgelijkpunt waardoor de gehele omgeving met Ether (subtiel Licht) wordt gevoed. Dit Etherfenomeen ligt aan de basis van de kwaliteit van dit gebied die je tijdens de wandeling kan ervaren. Door grenzen te laten wegvallen kan je je weer één voelen met de natuur om je en je eigen natuur in je.

– De Natuur bij Valkenburg, Zuid Limburg
VERBINDING TUSSEN GEEST EN MATERIE
Bij het toeristisch Valkenburg ligt een afwisselend landschap met ruime vergezichten, intieme plekjes en dikke bomen: de Natuur. In dit gebied dwalen we over heuvels en door dalen. Wij zijn niet op zoek, maar ontmoeten het wezen van de natuur in zijn rijke schakering aan verschillende elementen. Je ervaart het in het huidige moment te komen door aanwezig te zijn, in jezelf en in de natuur om je.

De Natuur in Zuid-Limburg

– Platte Bosch bij Nijswiller, Zuid Limburg
DE AANTREKKINGSKRACHT TUSSEN TEGENPOLEN
Wandelend door dit gebied kan je contact maken met vele verschillende natuurwezens. In het gebied zijn de kwaliteiten van elementen lucht en aarde zeer ervaarbaar aanwezig, met de daaraan verbonden lucht- en aardewezens. Door afstemming op hen leer je je eigen kwaliteiten kennen.

Praktische informatie

Wij logeren op een kleine centraal gelegen camping. Als je dat wenst kan je daar ook kamperen. Het is wel aan te raden op tijd een plaats te reserveren. ’s Avonds kunnen we, indien daar behoefte aan is, gezamenlijk de maaltijd verzorgen. Als je liever in een hotel of huisje verblijft kan dat. Zuid-limburg heeft vele overnachtingsmogelijkheden.

Bij de kosten zijn inbegrepen:

– de dagtochten
– entree van bezienswaardigheden
– de lunch met koffie en thee

Je zorgt zelf voor:

– de heen- en terugreis
– ontbijt en diner, indien gewenst kunnen we die gezamenlijk bereiden, of naar een restaurant gaan
– camping- of hotelkosten
– eventueel kampeerbenodigdheden
– reis- en annuleringsverzekering

De kosten zijn € 335,-

Aanmelden

Aantal deelnemers:    maximaal 10
Aanmelden telefonisch 053-5360959 of per e-mail info@geomantie.nl
Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en de algemene informatie over onze ervaringsreizen.
De reis gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Reageren

Wil je reageren op onze activiteiten en/of onze website ga dan naar onze contactpagina.

Naar alle ervaringsreizen

MENU