Huisonderzoek

Ga je moe slapen en sta je uitgeput op? Kom je pas in de middag op gang? Voel je je onrustig op bepaalde plekken in je huis? Slaapt een kind onrustig of is het zelfs ronduit bang om in zijn eigen bed te gaan slapen? Heb je gezondheidsproblemen waarvan de oorzaak niet te achterhalen is? Ben je van plan een huis te gaan kopen en wil je weten of de energie van het huis en omgeving bij je past? Ben je van plan een huis te laten bouwen en wil je weten wat de beste plek voor de slaapkamer, woonkamer, etc is. Wil je weten waar je het beste  een meditatieplek in de tuin kunt creëren?

Tijdens een huisonderzoek sporen we storingen op die worden veroorzaakt door subtiele en/of technische energieën. Dit kan zijn in huis, tuin, bedrijf en/of omgeving. De subtiel energetische verstoringen zullen we, als het mag en kan, in balans brengen en weer verbinden met het Geheel. Hierbij richten we ons op het gegeven, dat de omgeving op energieniveau het karakter, kwaliteiten en eigenschappen van de persoon weerspiegelt. Op energetisch niveau kan pas echt iets opgelost worden als de persoon Bewust wordt van de essentie van de storing. Daarmee is de omgeving een spiegel die aanzet tot Bewustwording. De technische energieën kunnen we aantonen, maar om ze op te lossen verwijzen wij door naar specialisten.

Onderwerpen van een huisonderzoek:

  • onderzoek op de locatie
  • storende factoren
  • technische en subtiel energetische belastingen
  • vitaliteit gevende, neutrale en onttrekkende plekken in huis
  • je huis, gebouw en omgeving als spiegel van jezelf
  • gunstige en ongunstige bouwlocaties
  • Ziekte en gezondheid en de bewustzijnsfactoren
  • Verbetering van de resonantie van huis, gebouw, omgeving.

Concreet betekent dit, dat wij bij je thuis komen voor het huisonderzoek. Aan de hand van een, eventueel zelf getekende, plattegrond van het huis en de omgeving krijgen we een indruk van de subtiel energetische fenomenen in en om het huis. Ook bekijken we de kamers en andere ruimtes in het huis. Indien nodig gebruiken we een meetapparaat om elektromagnetische belasting te meten.
De meeste waarnemingen gebeuren echter intuïtief, door ons af te stemmen op het Grote Geheel en ons te verbinden met het huis en het te ervaren. Subtiel energetische fenomenen zijn namelijk niet of moeilijk met apparatuur te meten, maar wel met onze subtiele zintuigen te ervaren.

Op energieniveau is de omgeving een getrouwe kopie van de persoon. De storingen in je huis zijn ook aspecten van jezelf. Door je huis te leren kennen leer je jezelf kennen. Daarmee is de omgeving een spiegel die aanzet tot Bewustwording. Verder geven we praktische adviezen om de kwaliteit van het wonen te verbeteren.

Als we (te) hoge waarden meten van technische storingen van elektromagnetische belasting en/of hoog en laag frequente elektromagnetische belasting door technische apparatuur zoals dect telefoons, wifi, gsm en umts, of andere bronnen, kunnen we je doorverwijzen naar specialisten die je kunnen adviseren hoe je de straling kan verminderen of wegnemen.

Voor een huisonderzoek hebben we tussen de één en 2,5 uur nodig. Dit is afhankelijk van de grootte van het huis en/of omgeving, de vragen die je hebt en wat we er gevonden wordt.

Heb je interesse voor een onderzoek, neem dan contact met ons op.

 

Reageren

Wil je reageren op onze activiteiten en/of onze website ga dan naar onze contactpagina.

 

Reacties na een huisonderzoek

Nogmaals bedankt voor het huisonderzoek. Onze zoon zei: “Het fijne aan mijn nieuwe kamer is, is dat het hier zo rustig is.”

Na 6 nachten slapen zonder elektrische belasting achter onze hoofden kunnen we jullie nu blij melden dat we heerlijk slapen. Vooral Jan voelde een groot verschil, zoals je al voorspelde, Peter. Hij wordt niet meer na een half uur onrustig wakker, maar slaapt rustig en diep door. De eerste tijd leek het er op, dat hij heel wat tekort gekomen slaap moest inhalen en sliep een gat in de dag.

De eerste nachten voelde ik meer onrust, maar ook dat is na een aantal dagen verbeterd.

(….)

Nou, we spreken elkaar vast weer snel; een dikke kus,

 

terug naar activiteiten

 

 

MENU